top of page

Beauty in & out: Educators Community

Δημόσιο·104 μέλη

✨ Μοιραστείτε την Εμπειρία σας για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Beauty in & out

Γεια σου ομάδα! Χαίρομαι πολύ που επικοινωνούμε ξανά εδώ στην πλατφόρμα μας, μετά τις γιορτές.

Όπως ξέρετε, η ενδυνάμωση του εκπαιδευτικού δεν σταματά ποτέ στις γνώσεις του αντικειμένου, αλλά ξεκινά από την εσωτερική του ισορροπία και την αυτοπεποίθηση που εκπέμπει μέσα και έξω από την τάξη. Το πρόγραμμα "Beauty in & out" σχεδιάστηκε ακριβώς για αυτόν τον σκοπό.

Επειδή πολλοί από εσάς με ρωτάτε κατ' ιδίαν για τα οφέλη του, ήρθε η ώρα να δώσουμε τον λόγο σε εκείνους που το έζησαν!

✨ Μοιραστείτε την Εμπειρία σας: Beauty in & out

Απευθύνομαι σε εσάς που ολοκληρώσατε ή παρακολουθείτε ήδη το πρόγραμμα. Η δική σας φωνή είναι η καλύτερη έμπνευση για τους συναδέλφους μας που ίσως διστάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα.

Θα ήθελα πολύ να διαβάσω στα σχόλια:

• Πού σας βοήθησε περισσότερο; (Στη διαχείριση του άγχους, στην εικόνα σας, στην ενέργεια που βγάζετε στο μάθημα;)

• Ποια συγκεκριμένα "προβλήματα" λύθηκαν; (Π.χ. επαγγελματική εξουθένωση, δυσκολία στην επικοινωνία, έλλειψη προσωπικού χρόνου;)

• Τι αλλαγές παρατηρήσατε; Τόσο στον εαυτό σας όσο και στην ανταπόκριση των μαθητών ή των συναδέλφων σας.

• Γιατί το συστήνετε ανεπιφύλακτα; Τι είναι αυτό που το κάνει απαραίτητο για κάθε σύγχρονο εκπαιδευτικό;

Η αυτοφροντίδα δεν είναι πολυτέλεια, είναι προϋπόθεση για να προσφέρουμε το 100% στους μαθητές μας.

Περιμένω με ανυπομονησία να διαβάσω τις ιστορίες σας και να δούμε μαζί πώς η αλλαγή ξεκινά από μέσα μας! 👇

46 προβολές

Εγώ ολοκλήρωσα πέρσι το πρόγραμμα. Βλέπω και νιώθω ότι άξιζε η επένδυση που έκανα σε αυτό, καθώς φέτος διανύω μια αισθητά πιο ήρεμη χρονιά μπαίνοντας στην τάξη με μεγαλύτερη σιγουριά και δύναμη, αφού τα καταφέρνω καλύτερα στη διαχείριση τάξης, κι έχω μάθει να επικοινωνώ καλύτερα με τους μαθητές μου, πράγμα που έχει βοηθήσει στο να χτίσω μια καλύτερη σχέση μαζί τους. Έτσι, γυρίζω στο σπίτι πιο χαρούμενη και ανάλαφρη από έγνοιες και προβληματισμούς για τη δική μου συμπεριφορά στην τάξη και αυτή των παιδιών. Αυτό δε σημαίνει ότι όλες οι μέρες κυλούν ομαλά... Όμως, αντιμετωπίζω με μεγαλύτερη ψυχραιμία μια δύσκολη κατάσταση, δεν κατηγορώ πια ανελέητα τον εαυτό μου για τα λάθη διαχείρισης που τυχόν έκανα, και γνωρίζω πως όταν πάλι μου τύχει κάτι στο οποίο δεν ξέρω ποια είναι η σωστή αντίδραση, η κυρία Σαγανά θα είναι εκεί να με βοηθήσει ξανά, και να με κάνει να δω το πρόβλημα στις πραγματικές του διαστάσεις. Για όλα τα παραπάνω συστήνω το πρόγραμμα ανεπιφύλακτα και την ευχαριστώ θερμά.

Edited

Μέλη

ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Η ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΕΙΛΤΕ EMAIL ΣΤΟ alexandra.sagana@beautyinandout.org Copyright © 2023 All Rights Reserved This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

bottom of page